De Wajong Talenten-website maakt gebruik van cookies. 

logo 235x52px

Bel ons algemeen 038 453 8600   |    info@wajongtalenten.nl
Voor vacatures en sollictaties 06-36123674 of 050-5536542  | vacatures@wajongtalenten.nl
Medewerker logistiek (Wajong) - Vacature details
Vacature samenvatting
Voor één van onze opdrachtgevers zijn we op zoek naar een medewerker logistiek. Het betreft een functie van 16-20 uur per week.

Functieomschrijving:

Samen met je collegas zorg jij dat de verschillende winkels op het station netjes en op tijd hun voorraad geleverd krijgen. Van jou wordt verwacht dat je alle operationele werkzaamheden op het station kan uitvoeren. Je taken bestaan hoofdzakelijk uit het laden, lossen en vervoeren van goederen en het bijhouden van een zorgvuldige administratie hiervan. Mede dankzij jouw nauwkeurigheid en goed ontwikkelde doorzettingsvermogen ben jij van onschatbare waarde bij het: - Ontvangen en verwerken van bestellijsten voor de te leveren goederen. - Ontvangen en leveren of opslaan van op het station geleverde goederen. - Orderpicken en zorgen voor juiste registratie van voorraadartikelen in de Centrale Magazijnen. - Opruimen en schoonhouden van o.a. werkruimtes, koel- & vriescellen, laad- & losdok, logistieke gangen en apparatuur. *** Alleen reageren als je beschikt over een Wajong-uitkering of indicatie banenafspraak ***

Functie-eisen:

- Je bent servicegericht en stelt tevredenheid van de klant en reiziger boven alles. - Je vindt veilig werken en zorgvuldigheid belangrijk. - Je bent nauwkeurig en efficiënt en werkt volgens de regels. - Je voelt je verantwoordelijk voor het station en handelt daarnaar.

Herken je jezelf in het bovenstaande profiel? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar vacatures@wajongtalenten.nl onder vermelding van het vacaturenummer 19467838.

Back Terug  Stats Hits:150  Sollicitanten:0 
 
Jobcoach
Jobcoach:
Leanne Peijnenburg
 
Vacaturenummer
Vacaturenummer:
19467838
 

Zoeken