De Wajong Talenten-website maakt gebruik van cookies. 

logo 235x52px

Bel ons algemeen 038 453 8600   |    info@wajongtalenten.nl
Voor vacatures en sollictaties 06-36123674 of 050-5536542  | vacatures@wajongtalenten.nl
Adviseur communicatie (Wajong) - Vacature details
Vacature samenvatting
Voor één van onze opdrachtgevers zijn we op zoek naar een adviseur communicatie. Het betreft een functie voor 36 uur per week.

Functieomschrijving: Als adviseur communicatie ben je betrokken bij een landelijk expertisecentrum in de strijd tegen criminaliteit. Communicatie is een belangrijk middel in de strijd tegen ondermijning van de veiligheid. De functie omvat verschillende rollen, te weten: adviseren, woordvoeren, communiceren en vertegenwoordigen. Je zorgt ervoor dat de kansen van social media optimaal worden benut bij het realiseren van doelstellingen. Daarnaast schrijf je over de inspanningen, successen en acties op gebied van de aanpak van ondermijning in zowel de integrale nieuwsbrief als voor het online burgemeestersmagazine. Al met al, wordt van jou een veelzijdige hands on houding op communicatiegebied verwacht.

*** Alleen reageren als je beschikt over een Wajong-uitkering of indicatie banenafspraak ***

Functie-eisen:

- Je hebt een relevante opleiding WO of HBO-niveau (b.v. communicatie of journalistiek) - Je bent thuis in online media - Je hebt ervaring met woordvoering - Je hebt ervaring met het opmaken en schrijven van diverse soorten teksten (interviews, persberichten, nieuwsbrieven en drukwerk zoals brochures, presentaties, jaarverslagen) - Je hebt ervaring met het beheren van websites en het ontwerpen van online magazines - Ervaring en affiniteit met storytelling zijn een pré - Je bent bereid tot het aanvragen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) - Je bent communicatief vaardig - Je bent creatief, innovatief, ondernemend en samenwerkingsgericht - Je bent integer en analytisch - Je bent goed in plannen en organiseren

Herken je jezelf in het bovenstaande profiel? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar vacatures@wajongtalenten.nl onder vermelding van het vacaturenummer 19492604.

Back Terug  Stats Hits:219  Sollicitanten:0 
 
Jobcoach
Jobcoach:
Jack Deurloo
 
Vacaturenummer
Vacaturenummer:
19492604
 

Zoeken