De Wajong Talenten-website maakt gebruik van cookies. 

logo 235x52px

Bel ons algemeen 038 453 8600   |    info@wajongtalenten.nl
Voor vacatures en sollicitaties 06-36123674 of 050-5536542  | vacatures@wajongtalenten.nl
Ondersteunend medewerker bestuurszaken (Wajong) - Vacature details
Vacature samenvatting

logo 235x52px
Voor één van onze opdrachtgevers zijn we op zoek naar een ondersteunend medewerker bestuurszaken. Het betreft een functie voor minimaal 16 uur per week; je bent bij voorkeur flexibel qua werktijden.

Functieomschrijving: als ondersteunend medewerker bestuurszaken zorg je voor het invullen en beheren van een of meerdere registers, o.a. het CRM. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het plaatsen van berichten en uitspraken op het intranet.

De werkzaamheden worden op 2 verschillende locaties dicht bij elkaar uitgevoerd.

*** Alleen reageren als je beschikt over een Wajong-uitkering of indicatie banenafspraak ***

Functie-eisen:

- Je bent gemotiveerd en enthousiast - Je hebt administratieve ervaring en kunt samenwerken met collega’s - Je kan tegen werken in een kantoortuin met omgevingsprikkels - Je beschikt over MBO/HBO werk- en denkniveau en bent een echte aanpakker. - Het is een pre als je flexibel bent qua werkuren - Je bent vaardig met Nederlands in woord en geschrift en kunt spreken in de Engelse taal - Je bent een ervaren computer gebruiker - Je bent woonachtig in of nabij Den Haag

Herken je jezelf in het bovenstaande profiel? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar vacatures@wajongtalenten.nl onder vermelding van het vacaturenummer 20270748.

Back Terug  Stats Hits:1627  Sollicitanten:1 
 
Jobcoach
Jobcoach:
Jack Deurloo
 
Vacaturenummer
Vacaturenummer:
20270748
 

Zoeken