De Wajong Talenten-website maakt gebruik van cookies. 

logo 235x52px

Bel ons algemeen 038 453 8600   |    info@wajongtalenten.nl
Voor vacatures en sollicitaties 06-36123674 of 050-5536542  | vacatures@wajongtalenten.nl
rint
Jobcoach/re-integratieconsulent regio Amsterdam - Vacature details
Vacature samenvatting

logo 235x52px
Ter uitbreiding van ons team zijn we op zoek naar een jocoach/re-integratieconsulent. Het betreft een functie voor 8-40 uur per week.

Functieomschrijving: In deze functie ga je mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt (vooral Wajongers) begeleiden naar en tijdens werk. Hierbij ben je verantwoordelijk voor het vormen van je eigen caseload. Als jobcoach werk je nauw samen met de werkgevers in de regio. Je bouwt een duurzame relatie met hen op. Je ondersteunt de leidinggevende op de werkvloer en geeft advies over de vormgeving van het werk en de inrichting van de werkomgeving, zodat de medewerker optimaal tot bloei kan komen en de plaatsingen duurzaam zijn. Daarnaast voer je re-integratietrajecten uit (zoals Naar Werk en Werkfit trajecten).

Arbeidsvoorwaarden: De functie kan gedeeltelijk vanuit huis worden ingezet, met regelmatige terugkoppeling naar het hoofdkantoor in IJsselmuiden. Je werkgebied is Leiden tot en met Haarlem. De functie kan zowel in loondienst als op ZZP basis.

Functie-eisen: Je bent gemotiveerd om zelf invulling te geven aan je functie. Je bent in het bezit van een erkende opleiding tot jobcoach. Je bent in het bezit van rijbewijs B en eigen auto. Je bent een goede acquisiteur en bent commercieel ingesteld. Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken. Je hebt ervaring in het begeleiden van mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt. Je hebt ervaring met het schrijven van rapportages voor het UWV.

Herken je jezelf in het bovenstaande profiel? Stuur dan je cv + motivatiebrief naar vacatures@wajongtalenten.nl onder vacaturenummer 20270917

Back Terug  Stats Hits:226  Sollicitanten:0 
 
Jobcoach
Jobcoach:
Ron Schellekens,
 
Vacaturenummer
Vacaturenummer:
20270917
 

Zoeken