De Wajong Talenten-website maakt gebruik van cookies. 

logo 235x52px

Bel ons algemeen 038 453 8600   |    info@wajongtalenten.nl
Voor vacatures en sollicitaties 06-36123674 of 050-5536542  | vacatures@wajongtalenten.nl
Medewerker Orthopedische werkplaats (Wajong) - Vacature details
Vacature samenvatting

logo 235x52px
Voor één van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een Medewerker Orthopedische werkplaats. Het betreft een functie van 20 uur per week.

Functieomschrijving:
Wij zoeken een medewerker Orthopedische werkplaats, die zich gaat bezig houden met het vervaardigen passchoenen. Het betreft 20 uur, 5 ochtenden per week.
De werkzaamheden bestaan uit het maken van passchoen t.b.v. orthopedische schoenen en het  vervaardigen van orthopedische voorzieningen aan confectieschoenen.

Je werkt in een enthousiast team, waarbij je nauw samenwerkt met de overige werkplaatsmedewerkers, orthopedisch adviseurs en de medewerkers van de administratie. Een uitdagende baan in een veelzijdig team dat volop in ontwikkeling is.

 **Alleen reageren als je in het bezit bent van een Wajong-uitkering en/of indicatie banenafspraak**

Wat verwachten we van jou?:
- Handig en praktisch ingesteld;
- Gemotiveerd voor de werkzaamheden;
- Je voert de werkzaamheden zelfstandig en op een gestructureerde wijze uit, waarbij je  protocollen nauwkeurig opvolgt;
- Je hebt waarschijnlijk geen ervaring in dit werk. Dat is geen probleem. Ook jij kunt reageren. Wij leren het je graag.

 Arbeidsvoorwaarden:
We starten met een proefplaatsing van 2 maanden. Daarna volgt een contract van minimaal een half jaar. Je wordt begeleid door een jobcoach.

 Herken jij je bovenstaande profiel? Stuur dan je CV + Motivatiebrief naar vacatures@wajongtalenten.nl o.v.v. vacaturenummer: 23115294.

Back Terug  Stats Hits:432  Sollicitanten:0 
 
Jobcoach
Jobcoach:
Sabine Vegelien
 
Vacaturenummer
Vacaturenummer:
23115294
 

Zoeken