De Wajong Talenten-website maakt gebruik van cookies. 

logo 235x52px

Bel ons algemeen 038 453 8600   |    info@wajongtalenten.nl
Voor vacatures en sollicitaties 06-36123674 of 050-5536542  | vacatures@wajongtalenten.nl
Webcare medewerker bij Rijksoverheid (Wajong) - Vacature details
Vacature samenvatting

logo 235x52px
Voor één van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een Webcare medewerker bij de Rijksoverheid. Het betreft een functie van 32 – 36 uur per week.

Functieomschrijving:
Voor een overheidsministerie zoeken we een Webcare medewerker. Dagelijks beantwoord je, samen met de beleidsafdeling en jouw collega’s binnen de online redactie en woordvoering, vragen en reageer je op signalen van bijvoorbeeld leraren, ouders en wetenschappers. Jouw ervaring met social media benut je graag, jij ziet namelijk mogelijkheden om namens het ministerie de diverse kanalen optimaal in te zetten. Je kunt foutloos Nederlands schrijven en vindt het een uitdaging om een boodschap tot in de kern te verwoorden. Hierbij gebruik je steeds de juiste tone of voice. Hierbij pas je zonder moeite het vier-ogen principe toe.

Je werkt nauwkeurig en spreekt collega’s eropaan als een vraag te lang blijft liggen. Als vragen veel gesteld worden, zorg jij ervoor dat op onze website de informatie aangepast wordt.

Naast de beantwoording, zorg jij er ook voor dat de signalen die binnenkomen verspreid worden naar de verschillende afdelingen. Wat speelt er in de buitenwereld en welke onderwerpen zijn trending? Jij speelt een belangrijke rol in het zichtbaar maken van onderwerpen waar doelgroepen van het ministerie zich mee bezig houden. Daarnaast zorg jij ook voor wekelijkse en maandelijkse rapportages naar de verschillende directies.

Wij bieden een inspirerende werkomgeving met enthousiaste, creatieve en vooral heel leuke collega's. Je maakt deel uit van een klein online team waarin communicatieadviseurs, redacteuren, contentspecialisten, corporate journalisten, beeldvoerders en conversatiespecialisten intensief samenwerken.

Het betreft een functie van 32-36 uur per week, opbouw van uren is mogelijk. Werkdagen in overleg.

**Alleen reageren als je in het bezit bent van een Wajong-uitkering en/of indicatie banenafspraak**

Functie-eisen:
- Je hebt minimaal een MBO4-opleiding gevolgd, bijvoorbeeld: Commerciële Economie, Informatie & Communicatie of Communicatiewetenschap;
- Je hebt ervaring met klantencontact, bij voorkeur binnen een social media omgeving;
- Je hebt affiniteit met social-kanalen, zoals Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn;
- Je hebt empathisch vermogen en kunt goed omgaan met feedback;
- Je vindt het leuk om je te mengen in online discussies en vindt hierin de juiste toon;
- Je hebt uitstekende kennis van Nederlandse taal in woord en geschrift;
- Je weet hoe je met data moet omgaan, kan geïntegreerde rapportages maken en op basis daarvan advies geven aan collega’s;
- Je bent stressbestendig, servicegericht en professioneel;
- Je bent een creatieve, enthousiaste en leergierige teamspeler;
- Je werkt nauwkeurig en spreekt collega’s aan als antwoorden achterblijven;
- Je bent oplossingsgericht.

Arbeidsvoorwaarden:
We starten met een proefplaatsing van 2 maanden. Daarna volgt een tijdelijke aanstelling van 1 jaar met mogelijkheid tot vast. Je wordt begeleid door een jobcoach. Je ontvangt reiskostenvergoeding.

Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel? Stuur dan je CV + motivatiebrief naar vacatures@wajongtalenten.nl onder vermelding van vacaturenummer: 24631122.

Back Terug  Stats Hits:305  Sollicitanten:1 
 
Jobcoach
Jobcoach:
Vincent Daamen
 
Vacaturenummer
Vacaturenummer:
24631122
 

Zoeken