De Wajong Talenten-website maakt gebruik van cookies. 

logo 235x52px

Bel ons algemeen 038 453 8600   |    info@wajongtalenten.nl
Voor vacatures en sollicitaties 06-36123674 of 050-5536542  | vacatures@wajongtalenten.nl
Secretaresse (Wajong) - Vacature details
Vacature samenvatting

logo 235x52px
Voor één van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een Secretaresse. Het betreft een functie van 36 – 40 uur per week.

Functieomschrijving:
Als secretaresse kom je te werken bij de Directie Bedrijfsvoering. Samen met de directiesecretaresse biedt je secretariële ondersteuning aan de verschillende afdelingen binnen de Rijksdiensten. Jullie zijn samen verantwoordelijk voor een optimale ondersteuning van managers en medewerkers en voor het goed functioneren van het secretariaat. Als secretaresse beheer en bewaak je dagelijks de agenda’s van de managers. Je maakt afspraken en boekt vergaderzalen. Je bent verantwoordelijk voor het telefoonverkeer en regelt de inkomende -, uitgaande - en interne post. Daarnaast verzorg je de stukken voor overleggen van de managers.

Buiten de secretariële werkzaamheden kun je ingezet worden om receptiewerkzaamheden uit te voeren. Dit zal voornamelijk tijdens afwezigheid van de receptionistes zijn (door bijvoorbeeld vakantie of ziekte).

Daarnaast maakt je in deze rol ook deel uit van de “secretaressepool”. Dit betekent dat je ingezet kan worden bij een andere Directie binnen de Rijksdiensten wanneer deze extra secretariële capaciteit nodig heeft. Deze functie is daarom een ideale manier om kennis te maken met de diverse werkgebieden van de Rijksdiensten en biedt veel mogelijkheden om jezelf vakmatig te verdiepen.

**Alleen reageren als je in het bezit bent van een Wajong-uitkering en/ of indicatie banenafspraak**.

Functie-eisen:
Om succesvol te zijn in deze functie is het belangrijk dat je je flexibel opstelt en in staat bent om te prioriteren. Je werkt zelfstandig, maar je vormt met de overige ondersteuners één team waarmee je nauw samenwerkt. Ten slotte ben je accuraat en servicegericht.

Daarnaast heb je:
- Een afgeronde secretariële of administratieve opleiding op minimaal MBO-4 niveau;
- Enige werkervaring in een vergelijkbare functie;
- Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal (in woord en geschrift) en een goed basisniveau Engels;
- Goede kennis van het MS Office-pakket (Outlook, Word, PowerPoint);
- Een beschikbaarheid van bij voorkeur 40 uur per week, maar minimaal 36 uur per week.

Arbeidsvoorwaarden:
We starten met een proefplaatsing van 2 maanden. Daarna volgt een contract van minimaal een half jaar. Je wordt begeleid door een jobcoach.

Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel? Stuur dan je CV + motivatiebrief naar vacatures@wajongtalenten.nl onder vermelding van vacaturenummer: 24072966.

Back Terug  Stats Hits:13269  Sollicitanten:5 
 
Jobcoach
Jobcoach:
Vincent Daamen
 
Vacaturenummer
Vacaturenummer:
24072966
 

Zoeken